Produktai:
1,200 kg virtų grustų bulvių
240 g. miltų
140 g. krakmolo
4 kiaušiniai
druskos
džiuvėsėlių
Įdarui:
400 g. šampinionų
400 g. vištienos krūtinėlės
2 svogūnai
gabaliukas sviesto
druska, pipirai
Eiga: 2 kiaušinius atsidėti, kitus du įmušti į grūstas bulves, sudėti miltus, krakmolą, druską ir užminkyti tešlą.
Išsivirti krūtinėlę, supjaustyti smulkiai. Svogūną susmulkinti ir pakepti ant sviesto 5 min. Sudėti smulkintą vištieną, pagardinti druska, pipirais ir dar pakepti keletą minučių. Kitoje keptuvėje pakepti kitą smulkintą svogūną, vėliau sudėti riekelėmis pjaustytus pievagrybius, pagardinti prieskoniais ir pakepti, kol suminkštės.
Rankas pasimiltuoti, imti gabaliuką bulvių, išploti blyną, dėti vieno įdaro, užspausti ir formuoti blynelį.
Likusius 2 kiaušinius išplakti. Blynelius pamirkyti į kiaušinių plakinį, vėliau į džiuvėsėlius ir kepti keptuvėje, įkaitintoje aliejumi ant silpnos ugnies, kol apskrus.
Skanaus
Tai ragelius pavertei į blynelius:)Taip greičiau:)o skonis juk nesikeičia:)
AtsakytiPanaikintiAha, taip greiciau buvo:)) ir be abejo, skonis nepasikeite. Aciu tau uz recepta
AtsakytiPanaikinti