Produktai:
4 vnt. vištienos ketvirčių
2 v.š. kambario temperatūros sviesto
5 česnako skiltelės
druska, pipirai
3 v.š. apelsinų sulčių
1 v.š. lydyto šilto sviesto
1 v.š. cukraus
1 v.š. garstyčių
Eiga: Vištienos ketvirčius perpjauti pusiau, atskiriant blauzdeles. Česnaką išspausti į dubenį, sudėti 2 v.š. sviesto, druską, pipirus, viską sutrinti ir gerai įtrinti vištieną. Sudėti į kepimo skardą ir leisti marinuotis 1-2 val.
Cukrų išmaišyti su tirpintu 1 v.š. sviestu, sudėti garstyčias, įpilti apelsinų sulčių. Šia glazūra aptepti vištieną ir kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30-40 min. Likusią glazūrą naudoti aptepimui kepimo eigoje.
Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą