Produktai:
3 bananai
100 g. šokolado (pieniško, juodo, balto)
20 g. sviesto arba 50 ml grietinėlės
kepinti riešutai (pasirinktinai)
kokoso drožlės
Eiga: Šokoladą ištirpinti su sviestu arba grietinėle ant garų vonelės. Kepintus riešutus susmulkinti (aš naudojau žemės riešutus ir smulkinau kočėlu). Nuluptus bananus perpjauti pusiau ir įkišti pagaliuką. Merkti į šokoladą (aš apliejau šaukštu) ir pavolioti riešutuose arba kokoso drožlėse. Bananus dėti į dėžutę, išklotą kepimo popieriumi ir į šaldymo kamerą 2-3 val.
Skanaus
P.s. labai paprasta, bet labai skanu. Jei neturit tokių pagaliukų, galima paimprovizuoti: susipjaustyti bananą 2-3 cm dydžio gabaliukais, įsmeigti po dantų krapštuką į vidurį, tada merkti į šokoladą ir apvolioti riešutuose, ir t.t. Gautųsi maži bananiniai ledukai. Jei ledai užsibus ilgiau šaldymo kameroje, tai prieš patiekiant palikite apie pusvalandį kambario temperatūroje.
Recepto šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą