Produktai:
1 karka (priekinė)
druska, pipirai, česnako skiltelės
Eiga: iš vakaro pasiruošti karką marinavimui. Įpjauti karką ir nuimti kaulą. Gautoje "knygoje" padaryti įpjovas mėsoje. Gerai padruskinti, papirinti, išspausti keleto česnako skiltelių ir gerai įtrinti visas įpjovas. Susukti atgal karką, kokia buvo. Įvynioti į marlę arba kepimo rankovę ir apvynioti stipriai su siūlu (tik nespalvotu). Palikti šaldytuve per naktį pasimarinuoti. Ryte virti apie 2 val. vis pripilant vandens. Išėmus, paslėgti vėsioje patalpoje 2-3 val.
Skanaus
P.s. mano karka buvo 1 kg. Virdama aš dar įdėjau druskos į vandenį. Galima į vyniotinį morkos įdėti, svogūnų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą