2012 m. vasario 17 d., penktadienis

Užkandinis tortas "Pikantiškas"

Nuostabus ir be abejo labai sotus


Produktai:

5 napoleono lakštai
5 kiaušiniai
300 g. krabų lazdelių
300 g. fermentinio sūrio
1 ilgavaisis agurkas
1 didelė skiltelė česnako
majonezas

Eiga: pikantiškom salotom:  kietai virtus kiaušinius ir fermentinį sūrį sutarkuoti burokine tarka. Įspausti česnako skiltelę ir viską išmaišyti su majonezu.
krabų mišiniui: krabų lazdeles sutarkuoti ir sumaišyti su majonezu
agurkų mišiniui: agurkus sutarkuoti burokine tarka ir gerai nuspausti, išmaišyti su majonezu.
Sluoksniuoti: napoleono lakštas - ant jo užtepti pusė pikantiškų salotų. Uždengti antru lakštu - ant jo užtepti krabų mišinį, uždengti trečiu lakštu, tada užtepti agurkų mišinį, uždengti ketvirtu lakštu, aptepti likusiom pikantiškom salotom, uždengti penktu lakštu, šiek tiek paspausti. Dėti į šaldytuvą nakčiai. Prieš patiekinat ant stalo, aptepti visą tortą majonezu ir puošti savo nuožiūra.

Skanaus

P.s. darydami įdarus nepagailėkite majonezo, kad lakštai nebūtų sausi. Būtinai tortas turi subręsti per naktį.

Recepto šaltinis: supermama

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą