2012 m. vasario 18 d., šeštadienis

Salotos "Saulėgrąža"


Produktai:

1 nedidelis svogūnas
3 didelės bulvės
tuno skardinė
5 kiaušiniai
majonezas
alyvuogės
Pringles čipsai

Eiga: kiaušinius išvirti kietai ir atskirai per smulkią tarką sutarkuoti baltymus bei trynius. Bulves nuskusti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti ir sutarkuoti burokine tarka. Į serviruojamą lėkštę dėti tarkuotas bulves, aptepti majonezu, pagardinti druska/pipirais. Ant viršaus sluoksnis tuno - aptepti majonezu, kiaušinio baltymai - aptepti majonezu. Svogūnus sukapoti smulkiai ir užberti. Aptepti majonezu ir galiausiai užberti trynius tarkuotus. Viską formuoti saulėgrąžos išgaubtumo pavidalu. Alyvuoges perpjauti per puse ir uždėti ant trynių. Čipsus dėti aplink salotas prieš patiekiant ant stalo.
Skanaus

Recepto šaltinis: skanus gyvenimas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą