Produktai:
250 g. spagečių
1 raudonas svogūnas
2 skiltelės česnako
8 gabaliukai šoninės
2 kiaušiniai
25 g. parmezano
250 g. grietinėlės 13%
Aliejaus
Druska, pipirai
Eiga: Makaronus išvirti pagal instrukciją ir nukošti. Svogūnus, česnakus susmulkinti ir pakepinti ant aliejaus, vėlliau sudėti šoninę (aš naudojau karšto rūkymo) ir apkepti iki auksinės spalvos. Atskirame inde išplakti kiaušinius, įdėti tarkuotą parmezaną (šiek tiek pasilikti apibarstymui), supilti grietinėlę, įdėti pipirų,druskos ir suplakti.
Nukoštus makaronus dėti atgal į puodą ant silpnos ugnies. Sudėti keptą šoninę, bei supilti kiaušinių masę. Viską sumaišyti iki kol sutirštės.
Patiekiant lėkštėse, pabarstyti likusiu parmezanu.
Skanaus
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą