Produktai:
Nedidelio gabalėlio kiaulienos sprandinės
druska, pipirai
kelios skiltelės česnako
aliejaus
Salotoms:
1 didelė raudona paprika
pusė svogūno
sauja kapotų petražolių
druska, pipirai
60 ml alyvuogių aliejaus
20 ml vyno acto
Eiga: Mėsą supjaustyti ne plonais gabalais, įtrinti druska, pipirais, išspausti česnaką. marinuoti šaldytuve apie 2 val.
Salotoms: papriką supjaustyti kubeliais, svogūną supjaustyti smulkesniais kubeliais nei papriką. Viską sudėti į dubenį, užberti kapotas petražoles, padruskinti (apie 0,5 a.š.) pagardinti pipirais (pagal savo nuožiūrą), supilti aliejų bei vyno actą, viską gerai išmaišyti. Sudėti į sandarų indą ir pastatyti į šaldytuvą nakčiai (aš palaikiau tik kokias 2 val). Mėsą iškepti ant aliejaus. Garnyrui labai tinka bulvių košė ir šalia sudėti salotas.
Skanaus
P.s. iš šio kiekio salotų užtenka 2 asmenims.
mm aš ką tik pasikavinus apsitortinus, tai man taip norisi dabar tos mėsytės nors gabalėlio... :)
AtsakytiPanaikintiAš ką tik irgi po kavos ir torto gabalėlio, bet mėsa buvo prieš desertą:))
AtsakytiPanaikintiPuikus jusu receptai
AtsakytiPanaikintiPatiekalai